Iz Dortmunda poručili: Čekat ćemo još nekoliko dana

Aubameyang ostaje?

Iz Dortmunda poručili: Čekat ćemo još nekoliko dana

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang je svakodnevno meta mnogih transfer špekulacija, a u posljednje vrijeme najviše se govori o tome da su za njega zainteresovani Milan i Chelsea.

Aubameyang je prošle sezone bio najbolji strijelac njemačke Bundeslige, te je već nekoliko godina najbolji igrač Borussije Dormund. O njegovom odlasku iz ovog kluba špekuliše se svakog prelaznog roka, no ljubitelji fudbala su sigurni da će ovog ljeta Gabonac promijeniti sredinu.

U medijima se špekuliše da su interes za ovog napadača pokazali Chelsea i njegov nekadašnji klub Milan. Međutim, sportski direktor Dortmunda, Hans-Joachim Watzke je izjavio da još uvijek na adresu njemačkog kluba nije stigla nijedna ponuda.

"Nismo dobili nijedu ponudu za Aubameyanga. Sačekati ćemo još nekoliko dana, ali ne više od toga. Iskreno, ja bih bio sretan da on ostane ovdje, no vidjet ćemo šta će biti. Jasno je da postoje klubovi koji mu mogu ponuditi veću platu nego što mi možemo", rekao je Watzke.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi