Iz Monaca najavljuju: Wayne Rooney stiže kod nas
Foto: EPA

Potpredsjednik Monaca tvrdi

Iz Monaca najavljuju: Wayne Rooney stiže kod nas

M. Šljivak

Potpredsjednik Monaca Vladimir Vasiljev uvjeren je kako će Wayne Rooney uskoro postati član ovog tima.

Iako je Rooney u januaru produžio ugovor s Unitedom za pet i po godina, Vasiljev tvrdi kako Monaco ne odustaje od dovođenja 28-godišnjeg napadača Crvenih đavola, koji je bio blizu odlaska u ovaj klub.

"Prije godinu dana smo razgovarali s jednim od najboljih engleskih fudbalera. Ponuda je bila na stolu, ali prelazak nismo uspjeli dogovoriti. Ipak, mislim da će on uskoro doći u Monaco", rekao je Vasiljev, ne spominjući direktno ime Waynea Rooneya.

Rooney je u međuvremenu postao i kapiten Uniteda, a ostaje nam da vidimo hoće li u skorije vrijeme napustiti tim s Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.