Iz PSG-a potvrdili da Blanc ostaje i sljedeće sezone trener
Foto: EPA

Zadovoljni poslom

Iz PSG-a potvrdili da Blanc ostaje i sljedeće sezone trener

E. Škorić

Predsjednik bogatog francuskog kluba PSG-a, Nassel Al Khelaifi, najavio je ostatank Laurenta Blanca i sljedeće sezone na klupi.

S Blancom PSG igra jako dobro i to se vidi na rezultatima. Parižani su izborili četvrtfinale Lige prvaka izbacivši Bayer, a i na dobrom su putu da odbrane naslov francuskog prvaka.

"Blanc će i sljedeće sezone biti trener PSG-a. Uvijek govorim iste stvari, on je naš trener i to će biti i u budućnosti", rekao je Al Khelaifi, koji je istakao kako se s Blancom razgovara u produženju ugovora.

On je još naglasio da su u klubu prezadovoljni kako se stvari odvijaju, te da se nadaju kako će do kraja sezone sve proteći dobro i da će se radovati novim trofejima. 

Bude li sreće u žrijebu, pa PSG izbjegne neke od glavnih konkurenata za osvajanje Lige prvaka, možemo očekivati Zlatana Ibrahimovića i co. i u finalu. Kako igraju, nemojte se iznenaditi ako dođu i do naslova evropskog prvaka. Na kraju krajeva, ovo je nogomet i ovdje je sve moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.