"Izet Hajrović u Betisu? Vidjet ćemo"

Oglasio se agent bh. fudbalera

"Izet Hajrović u Betisu? Vidjet ćemo"

Španski list AS je prije nekoliko dana objavio informaciju da je Betis iz Seville zainteresovan za dovođenje Izeta Hajrovića. 

Bosanskohercegovački reprezentativac prošle sezone nije se mnogo naigrao u dresu Werdera, a čelnici Betisa navodno to žele iskoristiti i u narednim danima će uputiti službenu ponudu na adresu kluba iz Bremena.

Da je povratnik u redove elitnog ranga španskog fudbala zainteresovan za Izeta Hajrovića potvrdio je za tamošnje medije i njegov zastupnik Miloš Malenović. 

"Betis je veliki klub, bez sumnje, ali treba uzeti u obzir da Izet ima važeći ugovor sa Werderom. Stvarno ne znam šta će se dogoditi, vidjet ćemo u narednom periodu", izjavio je čovjek koji se brine o karijeri Izeta Hajrovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Betis ima velike ambicije i u povratničkoj sezoni želi napraviti što bolji rezultat. Već su angažovali nekoliko pojačanja, a ostaje nam da vidimo hoće li nova investicija biti i Izet Hajrović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.