Iznenađujuće ime na Rodgersovom spisku za pripreme Celtica
Foto: EPA

Trener Celtica na pripreme poveo sina

Iznenađujuće ime na Rodgersovom spisku za pripreme Celtica

Ekipa Celtica je otputovala u Austriju gdje će započeti sa pripremama za narednu sezonu, a njihov trener Brendan Rodgers je u ekipu uvrstio i svog sina što je za mnoge bilo veliko izenađenje.

Antonu Rodgersu je krajem sezone istekao ugovor sa Swindon Townom, pa je on trenutno slobodan igrač. Ipak, Anton se našao na spisku Celtica za pripreme, a iako su mnogi navijači pomislili da sin trenera škotske ekipe u Austriju putuje samo turistički, pojedini mediji izvještavaju da se Anton Rodgers zapravu nalazi na probi.

Ovaj 24-godišnji veznjak je na aerodromu u Austriji primijećen u opremi Celtica, što je izazvalo buru reakcija navijača ovog kluba na društvenim mrežama.

"Anton Rodgers proživljava san svakog navijača Celtica", samo je jedan od komentara navijača slavnog škotskog kluba.

Ovaj dojučerašnji fudbaler Swindona je u karijeri nastupao još i za Birmingham i Oldham, a da li će mu otac dati priliku u Celticu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi