Izrevoltirani Totti nije slavio pobjedu protiv Juventusa
Foto: EPA

Odmah nakon završetka utakmice napustio teren

Izrevoltirani Totti nije slavio pobjedu protiv Juventusa

Roma je na svom stadionu slavila veliku pobjedu nad Juventusom rezultatom 3:1, a legendarni kapiten Vučice Francesco Totti je u ovom susretu odigrao svega dvije minute.

Tottija su nekoliko puta tokom drugog poluvremena TV kamere snimile u, ne baš, dobrom raspoloženju, a Princ Rima je u igru ušao tek u 93. minuti utakmice kada je zamijenio Salaha.

Francesco Totti je i prilikom ulaska u igru, ali i u momentu napuštanja terena poslije utakmice ispraćen ovacijama sa tribina, međutim osmijeha na njegovom licu nije bilo.

Iskusni Italijan se, nakon zadnjeg sudijskog zvižduka, nije zadržao na terenu ni kako bi proslavio veliku pobjedu sa ostatkom ekipe, nego je požurio u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova situacija prouzrokovala je veliku raspravu na društvenim mrežama, a mnogi navijači Rome smatraju da je Spalletti ponizio legendarnog kapitena, pretvorivši ga u običnu izmjenu za "trošenje" vremena.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti