Izubili 6:0, pa pozdravili jedinog navijača
Foto: Twitter

Japanski Carski kup

Izubili 6:0, pa pozdravili jedinog navijača

Nagoya Grampus ekipa koja nastupa u drugom rangu japanskog fudbala je deklasirala petoligaša SRC Hiroshimu u Carskom kupu rezultatom 6:0.

Od samog starta utakmice se vidjelo da gosti iz Hiroshime neće imati nimalo lagan zadatak, te da je razlika u kvaliteti i više nego očigledna.

Zbog ovoga se i nije moglo pretpostavljati da će se veliki broj gostujućih navijača odlučiti na dugačak put kako bi bili uz svoju ekipu.

Međutim, svi su ostali u čudu kada se na tribinama pojavio jedan jedini navijač SRC Hiroshime koji je, uprkos ubjedljivom porazu svoje ekipe, ostao na stadionu do samog kraja utakmice.

Njegovu vijernost nagradili su igrači gostujuće ekipe koji su se po završetku utakmice okupili ispred tribine i aplauzom pozdravili svog navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi