Izvučen prvi dobitnik UEFA Champions League lopte

UniCredit banka poklanja još 11 lopti

Izvučen prvi dobitnik UEFA Champions League lopte

SportSport.ba

U nagradnom kvizu UniCredit banke izvučen je prvi dobitnik koji svoju loptu može preuzeti još danas u prostorijama portala SportSport.ba.

Na nagradno pitanje “Koji su osnovni preduvjeti za korištenje m-ba usluge?” tačan odgovor “Otvoren tekući/studentski/TEEN račun i uređaj koji podržava m-ba aplikaciju» između ostalih učesnika dao je Rasim Lagumdžija koji je imao najviđe sreće u izvlačenju i on će svoju nagradu preuzeti u prostorijama portala SportSport.ba.

Svi ostali koji bi željeli postati vlasnici UEFA Champions League lopte već sada mogu učestvovati u novom krugu izvlačenja I na našoj naslovnici odogovoriti na novo nagradno pitanje:

m-ba uslugu možete ugovoriti

a) u bilo kojoj poslovnici Banke
b) samo u matičnoj poslovnici

Ukoliko niste sigurni šta je tačan odgovor, potražite vise informacija na web stranici UniCredit banke.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi