"Ja nisam dobio nikakav poklon od Pogbe"

Marotta demantovao navode medija

"Ja nisam dobio nikakav poklon od Pogbe"

E. Čaušević

Italijanski mediji danas su objavili informaciju da je Paul Pogba kupio polone svim uposlenicima Juventusa.

Pogba je ovog ljeta napustio Juventus i vratio se u Manchester United, a Stara dama zaradila je nevjeovatnih 105 miliona eura. Italijanski mediji prenijeli su da je Pogba nakon odlaska kupio po zlatni rolex svim uposlenicima ovog kluba.

Ipak, direktor Juventusa, Beppe Marotta, danas je demantovao ove navode, te izjavio da on nije dobio nikakav poklon od nekadašnjeg igrača Stare dame.

"On nije donio ništa, nikome! Slobodan je da radi šta želi sa svojim novcem, ali nema nikakvu dužnost prema nama niti nam šta duguje. Pa mi smo zahvalni njemu jer nam je donio veliki novac od svog transfera", izjavio je Marotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi