Jackson Martinez stiže na posudbu u Milan?
Foto: EPA

Zamjena za Balotellija

Jackson Martinez stiže na posudbu u Milan?

E. Škorić

Kolumbijski napadač Jackson Martinez bi mogao doći na San Siro.

Kako će Milan najvjerovatnije ostati bez Marija Balotellija, koji ide u Liverpool, klub sa San Sira primoran je pronaći novog napadača.

Pronašli su ga u sjajnom Kolumbijcu iz Porta, koji sezonama briljira, no i dalje je u Portugalu. Mediji u Italiji uvjereni su da on dolazi u Milan.

Martinez bi u redove Rossonera trebao da dođe na jednogodišnju posudbu, što bi crveno-crne koštalo četiri miliona eura.

U svakom slučaju, ako bi se transfer realizovao, Milan bi puno dobio. Martinez je u Portu od 2012. godine i postigao je 60 golova na 91 utakmicu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.