Jahić: Očekujem trijumf bez primljenog pogotka

Grasshoppers domaćin Lilleu

Jahić: Očekujem trijumf bez primljenog pogotka

Sanel Jahić sa svojim Grasshoppersom večeras će u Zurichu ugostiti francuski Lille u okviru trećeg pretkola Lige evropskih prvaka.

Očekivanja su velika, a sam Jahić uvjeren je u pozitivan rezultat. Najvažnije je sačuvati svoj gol na večerašnjoj utakmici.

„Teška utakmica nam slijedi. Lille je klub iz jedne od najjačih liga svijeta koji gaji otvoren i efikasan fudbal. Naša želja pred večerašnju utakmicu je pobijediti i uz to sačuvati svoj gol. Smatram da u dvije utakmice nismo bez šansi i da u konačnici možemo zaigrati u play offu, a potom i u grupnoj fazi Lige prvaka,“ kazao je Jahić za SportSport.ba.

Sanelu Jahiću nije strano igranje u grupnoj fazi Lige prvaka obzirom da je svojevremeno sa kiparskim APOEL-om napravio podvig i bio sudionik završnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.