"James mi je rekao da želi ostati u Real Madridu"

Borre otkrio

"James mi je rekao da želi ostati u Real Madridu"

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su iznenađujue poraženi na gostovanju protiv Valencije, a već za vikend očekuje ih derbi protiv Villarreala.

Kraljevski klub gostuje Villarrealu u okviru 24. kola La Lige, a mnogi vjeruju da će to biti derbi ovog kola. Fudbaler Villarreala, Rafael Santos Borre, izjavio je da je nedavno razgovara sa kolegom iz reprezentacije, Jamesom Rodriguezom.

Borre je za španske medije rekao da često razgovara sa Jamesom, te da mu je igrač Real Madrida otkrio da li će na kraju ove sezone napustiti Santigao Bernabeu.

"Kad god imamo priliku čujemo se. Rekao mi je nedavno da je sretan u Realu jer u zadnje vrijeme dosta više igra. Zna da ima dosta ponuda na stolu, no kako je meni rekao on na ljeto ne želi da napušta Real Madrid. Sretan sam što konačno pokazuje zbog čega ga je kraljevski klub doveo iz Monaca", rekao je Borre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrač Villarreala poručio je protiničkoj ekipi da ih očekuje paklena utakmica, te da če igrači Žute podmornice dati maksimum da ostvare pozitivan rezultat protiv Real Madrida.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi