James rekao Perezu u koji klub želi da ide
Foto: EPA

Kolumbijac želi u Manchester United

James rekao Perezu u koji klub želi da ide

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Real Madrid.

Kraljevski klub do kraja sezone ima odigrati još finale Lige prvaka što je vjerovatno najvažnija utakmica za ovaj klub u sezoni. Meč protiv Juventusa mogao bi biti posljednji za Jamesa u dresu Real Madrida. Već dugo se špekuliše od njegovom odlasku sa Santiago Bernabeua, a čini se da je Kolumbijac odlučio da sreću potraži negdje drugo.

Poznato je da je Manchester Untied pokazao valiki interes za ovog fudbalera, a u posljednje vrijeme počelo se govoriti da Kolumbijca želi i Inter. Međutim, prema pisanju španskih medija, James je već odlučio gdje želi nastaviti svoju karijeru i to je saopštio predsjedniku Real Madrida, Florentinu Perezu.

Navodno, James je sa svojom porodicom odlučio da želi nastaviti karijeru u Manchester Unitedu, te da od interesa Intera neće biti ništa. Kako piše Diario Gol, James želi da ide samo u United, a Real za ovog 25-godišnjeg veznog igrača traži oko 50 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi