James spreman za madridski derbi, Bale i dalje pod upitnikom

U nedjelju igraju Atletico i Real

James spreman za madridski derbi, Bale i dalje pod upitnikom

A. Beganović

U nedjelju je na rasporedu jedan od najvećih evropskih derbija. U Madridu na stadionu Vicente Calderon snage će odmjeriti ljuti gradski rivali, Atletico i Real.

Domaća ekipa derbi dočekuje nakon neugodnog poraza od Benfice u Ligi prvaka, dok Real na Vicente Calderon stiže na krilima pobjede u duelu sa švedskom ekipoim Malmo.

No, pobjeda u Švedskoj nije jedina stvar koja je obradovala navijače "kraljevskog kluba" pred derbi. Naime, Rafael Benitez će u duelu sa Atleticom moći računati na kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza, koji se od povrede mišića oporavio prije nego što se očekivalo.

Što se tiče Garetha Balea, situacija je još uvijek neizvjesna, odnosno njegov nastup, kao i nastupi povrijeđenih Danila i Sergija Ramosa, su još uvijek pod znakom pitanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.