James u Madridu, navijači uveliko kupuju njegove dresove

Stigao Kolumbijac

James u Madridu, navijači uveliko kupuju njegove dresove

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez sve je bliže prelasku u Real Madrid.

Rodriguez je uočen kako se u noći sa subote na nedjelju ukrcao u avion koji leti za Madrid, a danas se Kolumbijac pojavio u španskom glavnom gradu.

Sve je izglednije da će on naredne sezone nositi dres Kraljeva, koji će Monacu na ime obeštećenja isplatiti najmanje 70 miliona eura. 

Da je Rodriguezov transfer u Real “gotova stvar” pokazuje i slika koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi bijeli dres madridskog kluba u zvaničnom shopu sa brojem 10 iznad kojeg piše “James”. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako god, ukoliko je Rodriguez doista pojačao Real, ovaj klub će s njim narednih sezona izgledati zastrašujuće. Sjetimo se samo njegovih majstorija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.