Jansen propušta četvrtfinale Evropske lige

HSV u problemima

Jansen propušta četvrtfinale Evropske lige

E. Škorić

HSV-ov veznjak Marcell Jansen zbog ozljede gležnja propustit će četvrtfinalnu utakmicu Evropske lige protiv belgijskog Standarda.

"To je gorak udarac", kazao je nesretni Jansen, koji će propustiti prvu od dvije utakmice četvrtfinala Evropske lige između njegovog HSV-a i Standarda.

Jansen je povredu zadobio na jučerašnjem treningu. 24-godišnjak je propustio dobar dio sezone zbog povreda, no unatoč tome postigao je šest golova i zabilježio četiri asistencije u Bundesligi. Tri puta je bio strijelac u Evropskoj ligi, a HSV-u će nedostajati nekoliko sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.