Januzaj: Pogba želi da se vratim u Manchester

Belgijanac na posudbi u Sunderlandu

Januzaj: Pogba želi da se vratim u Manchester

Belgijski fudbaler Adnan Januzaj poručio je da bi Paul Pogba htio da se on vrati u ekipu Manchester Uniteda.

Januzaj se trenutno nalazi na posudbi u ekipi Sunderlanda gdje igra standardno u prvoj postavi. On i Pogba su svojevremeno igrali zajedno u Manchester Unitedu i bili su veoma dobri drugovi. Veoma lako bi se moglo desiti da će ponovo biti saigrači.

"Paul je sjajan igrač. Imao je veoma težak izbor prošlog ljeta, ali odabrao je da se vrati. On mi je veoma dobar prijatelj. U Unitedu, mi smo se uvijek družili. Išli smo na večere, igrali PlayStation. On mi je poput brata. Naravno, Pogba me je pitao da se vratim u United. On želi igrati sa mnom. Ipak, ja sam sada u Sunderlandu i moram uraditi ono što je ispravno za klub. Ja sam profesionalac i moram profesionalno obavljati svoj posao", rekao je Januzaj.

Podsjetimo da Belgijanac ima ugovor sa Manchester Unitedom do ljet 2018. godine i da će sljedeće ljeto vjerovatno biti ključno za njegovu budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije