Jarni o bivšem klubu: Njih se sada svi boje

Jarni o Juventusu

Jarni o bivšem klubu: Njih se sada svi boje

E. Škorić

Bivši trener Sarajeva, Robert Jarni, govorio je o Juventusu i šansama Stare dame u Ligi prvaka.

Nekadašnji bek Juventusa i Real Madrida smatra da se svi u Ligi prvaka plaše Juventusa.

"Juve je prejak u ovom trenutku. Bianconeri su stopostotni favorit protiv Torina, mada će se ovisiti o igračima i kako će nastupiti. Trener Allegri ima dosta iskustva u ovakvim utakmicama, ali u nogometu se nikada ne zna, mada iskreno ne očekujem neko iznenađenje", kazao je Jarni.

"Scudetto? Ako Juve zadrži ovu koncentraciju, uvjeren sam da će osvojiti titulu", dodao je Jarni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Timovi u Ligi prvaka su jaki, ali svi će se bojati Juventusa. Igrač Juventusa su dugi iz zajedno, a došli su također veliki igrači poput Higuaina", ističe Jarni, koji je za Juve igrao u sezoni 1994/95. Igrao je kasnije i u Realu, pa je novinare zanimalo ko mu je bio najbolji saigrač.

"Bilo ih je dosta, ali ako moram da biram, onda Baggio u Juventusu, Seedorf, Redondo i Reaul u Real Madridu", zaključio je Jarni na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi