Jasna poruka Monaca o transferu Mbappea
Foto: EPA

Nema službene ponude

Jasna poruka Monaca o transferu Mbappea

M. Šljivak

Transfer Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG danas je predstavljen kao gotova stvar od strane francuskih medija.

Navodno je Monaco pristao prodati 18-godišnju zvijezdu PSG-u i to za nevjerovatnih 180 miliona eura, ali nakon ovih navoda koji su se pijavili, oglasio se i Monaco.

Putem Le Parisiena su objavili kako nisu dobili nikakvu ponudu za Mbappea.

"Klub odbacuje sve navode o dogovoru s PSG-om za Kyliana Mbappea. Nije došla nikakva ponuda na našu adresu", poručili su iz Monaca.

Da razgovora o Mbappeu između francuskih velikana nije bilo potvrdio je i BeIn Sporst, koji je u vlasništvu predsjednika PSG-a Nassera Al Khelaifija.

"Velikan iz Pariza nije potpisao Mbappea", napisano je u objavi ove kuće na Twitteru.

Ipak, iako je Monaco objavio da nema dogovora s klubom iz Pariza oko njihovog napadača, činjenica je da bi PSG rado vidio Mbappea u društvu ostalih zvijezda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cifra od 180 miliona eura nije nimalo mala. Teško bi je odbio ijedan klub na svijetu, a sigurno je da će se o 18-godišnjem napadaču još dosta čuti do kraja prelaznog roka.

Pored PSG-a interes za ovog fudbalera je pokazivao i Real Madrid, ali su oni očigledno odustali od njegovog dovođenja i oni već imaju igrače na koje računaju u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi