Jasna poruka Redsa vezana za transfer Coutinha

Ništa od odlaska Brazilca

Jasna poruka Redsa vezana za transfer Coutinha

E. Škorić

Vlasnici Liverpoola danas su se izjasnili povodom špekulacija o odlasku Philippea Coutinha.

Brazilski reprezentativac se povezivao s Barcelonom i u jednom trenutku je čak bio na korak od katalonskog diva, no neće biti ništa od transfera. Na zahtjev i molbu Jurgena Kloppa, Liverpoolovi vlasnici, grupacija Fenway Sports Group, odlučili su da odbiju sve ponude.

"Konačan stav kluba je da nećemo razmatrati nikakve ponude za Coutinha i on će do kraja prelaznog ostati član Liverpoola", saopšteno je s Anfielda.

BBC je također jučer objavio kako je Liverpool bez razmišljanja odbio novu Barcinu ponudu čija je visina bila 85 miliona eura, uz 15 miliona eura dodatnih bonusa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilski reprezentativac u Barci je bio zamišljen kao idealna zamjena za Neymara koji je prešao u PSG, no Klopp se čvrsto od početka protivio ideju da Coutinho napusti Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi