Je li agent otkrio budućnost Pašalića?

Hrvatski vezista ostaje u Milanu?

Je li agent otkrio budućnost Pašalića?

Mladi hrvatski fudbaler Mario Pašalić sve češće dobija priliku za igru ove sezone u dresu Milana.

On je nedavno u Superkupu Italije postigao odlučujući gol sa jedanaest metara koji je donio Milanu prvi trofej nakon dugo vremena.

Inače, Pašalić je na posudbi iz Chelseaja, a njegov agent je indirektno rekao da Mario ne bi imao ništa protiv ostanka u Milanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je veoma ponosan što je postigao taj pogodak i što nosi dres Milana. Montella ima veliko povjerenje u njega i daje mu samopouzdanje nakon duge povrede koju je imao. Mario još ima prostora za napredak. Trenutno je na 70 posto. Njegova budućnost će ovisiti od mnogo faktora - Milana, Chelseaja i njega samog. Njegove želje su veoma važno, a ja ću vam reći da je Milan već u njegovom srcu", rekao je Marko Naletilić, agent hrvatskog fudbalera.

Pašalić je ove sezone odigrao sedam mečeva u Seriji A te je postigao jedan pogodak.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi