Je li moguće? Arsenal Španca plaća 83 miliona eura?
Foto: EPA

Morata stiže u Arsenal?

Je li moguće? Arsenal Španca plaća 83 miliona eura?

M. Šljivak

Ekipa Arsenala želi na ljeto dovesti španskog napadača Alvara Moratu, a cijena koju su spremni da plate Juventusu je zaista nevjerovatna.

Kako navode engleski mediji, Topnici su Staroj dami spremni ponuditi nevjerovatna 83 miliona eura za ovog 23-godišnjeg napadača.

Za ovaj novac Juventus je spreman pustiti Moratu koji je početkom sezone stigao iz Real Madrida za 20 miliona eura. Od eventualnog transfera bi profitirali i Kraljevi, koji još uvijek imaju dio prava na Moratu.

Pokazao se Španac kao odlično pojačanje za italijanskog velikana, te je u 30 utakmica postigao devet pogodaka, a ima i šest asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.