Je li moguće da je ovo Ranierijeva zamjena za Vardyja?

Dovodi napadača iz sedme lige?

Je li moguće da je ovo Ranierijeva zamjena za Vardyja?

Npadač Leicester Cityja Jamie Vardy igra veoma lošu sezonu.

Nakon što je prošle sezone blistao u dresu Leicestera te ih vodio do naslova prvaka Engleske, Vardy je ove sezone postigao samo pet golova u Premiershipu i njegova neefikasnost je sigurno jedan od razloga loših igara ovog kluba.

Kako prenose engleski mediji, trener Lisica Claudio Ranieri je već krenuo da traži zamjenu za Vardyja, a navodno ju je pronašao u sedmoj engleskoj ligi. 

Radi se o fudbaleru imena Joshua Gordon koji je najbolji strijelac ekipe Stafford Rangers. Ovaj 22-godišnji napadač se ranije povezivao sa prelaskom u Derby County.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da on ima kvalitet, a da li je to dovoljno da zamijeni Vardyja, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi