Je li ovo moguće: Jose zainteresovan za sedmoricu Kraljeva

Morata i Rodriguez u prvom planu

Je li ovo moguće: Jose zainteresovan za sedmoricu Kraljeva

O. Lekić

Jose Mourinho se sa Unitedom osvajanjem Europa lige plasirao u Ligu Prvaka, a sada želi dodatno pojačati svoj tim za narednu sezonu.

Manchester United je zainteresovan za sedmoricu igrača Reala iz Madrida, a kako će se situacija odvijati ostaje da vidimo.

Naime, prvi na listi želja se našao James Rodriguez, koji je nezadovoljan svojim statusom u Madridu, ali United će se za ovog igrača boriti sa Interom, koji je pokazao veliku zainteresovanost za Kolumbijcem.

Naredni u nizu je Alvaro Morata, koji ima nevjerovatnu ponudu iz Milana, ali Jose Mourinho će teško odustati od njega, posebno ako se u obzir uzme činjenica da je Lukaku najavio prelazak u Chelsea, čime je ugasio nade Đavola da bi mogao odabrati crveni umjesto plavog dresa.

Mourinho je najviše zainteresovan da dovede pojačanja u odbrani, pa su se tako na spisku Portugalca našli Coentrao, Pepe, Danilo i Mariano. United će i ovdje imati dosta jaku konkurenciju, jer za Pepea je zaintersovan PSG, dok Danila traži inter, a kada je u pitanju Coentrao tu ne bi trebalo biti većih problema, kao i u slučaju Mariana.

Posljednji u nizu je Keylor Navas, jer Đavoli su odlučni u namjeri da De Geu pošalju za Madrid, a zauzvrat da dovedu ''jedinicu'' Kraljeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako će se riješiti ova situacija ostaje da vidimo, a sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiv prelazni rok.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi