Je li ovo Neymarov "odgovor" na tužbu Barcelone?

Aktivan na Instagramu

Je li ovo Neymarov "odgovor" na tužbu Barcelone?

E. Škorić
Teme:

I baš kada je Barcelona objavila da će tužiti Neymara, brazilski as na Instagramu je objavio nekoliko fotografija sa bivšim saigračima.

Neymar je danas bio izuzetno aktivan na društvenim mrežama, pa je objavio tri fotografije sa bivšim saigračima iz Barcelone, a ono što je zanimljivo, napravio je to odmah nakon što su Katalonci objavili da će ga tužiti zbog prekršaja iz prethodnog ugovora.

Barcelona traži od Neymara 8.5 miliona eura, a on je uzvratio fotografjama s Messijem, Piqueom i s nekolicinom drugih saigrača.

Prvu je objavio u društvu Piquea, na drugoj je bio s Messijem i Suarezom, a na trećoj su mu društvo pravili Rakitić, Douglas, Suarez, Messi, Pique, Dani Alves... 

"Jesi li i oni sada protiv uprave?", pitaju se naivjači Barce u komentarima ispod spomenutih fotografija. Što se tiče Barcine tužbe i 8,5 miliona eura, navodno će PSG platiti taj iznos i tako zaštiti igrača.

Na početku sezone u Francuskoj Neymar briljira i već nakon dva kola pokazao je da će biti pravo pojačanje, a kako je koštao 222 miliona eura, u Parizu ništa manje nisu ni očekivali od Brazilca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi