Je li se Pogba postom na Instagramu iskupio za penal?

Poslao poruku navijačima

Je li se Pogba postom na Instagramu iskupio za penal?

Fudbaleri Manchester Uniteda i Liverpoola podijelili su bodove u meču Premiershipa koji je igran u nedjelju odigravši 1:1.

Jedan od lošijih u timu Manchester Uniteda bio je Paul Pogba koji je igrao rukom tokom prvog poluvremena i poklonio jedanaesterac timu Liverpoola.

Francuski vezni fudbaler, koji je prošlog ljeta plaćen Juventusu preko 100 miliona eura, imao je poruku za navijače Manchester Uniteda nakon meča.

On je preko instragrama napisao: 'Ovo je trenutak kada trebamo biti jaki. Ja sam tu, spreman sam da se borim i spreman sam za naredne izazove. Želim se zahvaliti navijačima koji su tu i uvijek vjeruju u mene. Na kraju ipak nismo izgubili. Nikada se ne treba prestati boriti", napisao je Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo hoće li mu navijači Uniteda oprostiti skrivljeni penal nakon ovog posta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi