Je li to moguće: Iker se vraća u La Ligu, ali ne u Real?

Četiri kluba zainteresovana za Ikera

Je li to moguće: Iker se vraća u La Ligu, ali ne u Real?

Čini se kako će španski golman Iker Casillas ovog ljeta napustiti redove Porta i odabrati treći klub u karijeri.

Iker je dvije godine proveo kao član Porta, a čini se kako je sada došlo vrijeme za rastanak. U posljednjim danima mogli smo pročitati da se za njegove usluge interesuju PSG, Marseille i Liverpool, a čini se kako su se u trku uključile i neke ekipe iz La Lige.

Iako je Iker svojevremeno rekao da se nikada neće vratiti u španski fudbal i da tamo ne bi igrao za neki drugi klub osim Real Madrida, to bi se ovog ljeta moglo promijeniti.

U fudbalu riječ 'nikada' ne postoji, a za usluge Casillasa navodno su zainteresovane četiri ekipe iz La Lige i to Sevilla, Real Sociedad, Las Palmas i Malaga. Posljednje dvije opcije se čine nemogućim jer Iker želi otići u klub koji igra evropska takmičenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Casillas trenutno ima 36 godina ali je sigurno sposoban za još neku sezonu na najvišem nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi