Jedan Irac bi vječno mogao proklinjati Arsenal
Foto: EPA

Čeka bogatstvo na Topnicima

Jedan Irac bi vječno mogao proklinjati Arsenal

E. Škorić
Teme:

Jedan irski kladioničar s nestrpljenjem čeka utakmice Arsenala do kraja sezone.

Arsenal se bori za plasman u Ligu prvaka i trenutno je petoplasirani u Premier ligi sa 69 bodova, dok tri boda više ima četvrtoplasirani Manchester City. Liverpool je treći sa 73 boda.

Topnici igraju protiv Sunderlanda i Evertona, a City ima mečeve protiv WBA i Watforda, dok Liverpool igra protiv Middlesbrougha.

Dakle, realno gledajući, Arsenal je Liga prvaka daleko u ovom trenutku i to zabrinjava Irca koji čeka 250.000 funti na kladionici. Za dobitak mu treba Arsenal u Ligi prvaka - kroz kvalifikacije ili direktno da se plasira.

On je u Paddy Poweru uložio 150 funti na 10 tipova i prethodnih devet uspio je proći. Pogodio je da će francuska reprezentacija igrati finale Eura, da će Argentina biti prva u grupi na Copa Americi, da će se Newcastle vratiti u Premier ligi i još nekoliko zanimljivih parova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ali eto, zadnji se ispostavio najtežim, a Arsenal u proteklih 19 godina nikada nije ostao bez Lige prvaka. Za sve postoji prvi put? Irac je toga i svjestan i ko zna kako će podnijeti neuspjeh Topnika, ukoliko se to dogodi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi