Jedno su želje navijača Bayerna, a drugo želje Guardiole

"De Bruyne neće doći"

Jedno su želje navijača Bayerna, a drugo želje Guardiole

E. Škorić

Pep Guardiola, trener Bayerna, isključuje mogućnost da redove njegovog kluba pojača Kevin de Bruyne.

Belgijanac je imao uspješnu sezonu s Wolfsburgom, pa ga zato žele mnogi evropski velikani poput Bayerna, Manchester Cityja i Manchester Untieda...

"Kevin de Bruyne ne dolazi. Znao sam to i prije dvije sedmice", rekao je Guardiola, čime je prekinuo špekulacije oko mogućeg transfera sjajnog veznjaka u Minhen.

Dvadesetčetverogodišnji Belgijanac je zaista pokazao da je pravi majstor, a City ga je spreman platiti čak 45 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bivši igrač Chelseaja će definitivno napustiti Wolfsburg, samo je pitanje vremena... Vjerovatno će ipak ostati još jednu sezonu da odigra s Vukovima Ligu prvaka, a od sljedećeg lljeta definitivno će igrati u jačem klubu.

De Bruyne je osim u Chelseaju igrao u Genku i Werderu, a za tim iz grada automobila postigao je 13 golova u 50 utakmica. U dresu belgijanske reprezentacije dao je osam golova u 33 meča.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti