Jerko Leko potpisao novi ugovor u 36. godini

Pojačao futsal klub Dinamo Zagreb

Jerko Leko potpisao novi ugovor u 36. godini

S. Mlaćo

Jerko Leko, nekadašnji reprezentativac Hrvatske i službeno je postao član malonogometnog kluba Dinamo Zagreb.

Ovaj 36-godišnjak se povukao iz profesionalng fudbala prošle sezone, a za rerezentaciju Hrvatske je upisao 59 nastupa, a nastupao je i za Dinamo Zagreb, Dinamo Kijev, Monako, Bucaspor, Lokomotivu...

U Hrvatskoj je mini nogomet sve razvijeniji i dosta pažnje se pridodaje istom. Govori to i potez čelnika Dinama koji su uspjeli nagovoriti Leku, te sigurno napraviti veliki potez.

Mininogometno prvenstvo Hrvatske počinje sredinom aprila i Leko će pokušati pomoći Dinamu da osvoji titulu prvaka te izbori državno prvensvto u septembru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije