Jese karijeru nastavlja gdje niko nije očekivao?

Napušta Real Madrid

Jese karijeru nastavlja gdje niko nije očekivao?

E. Čaušević

Napadač Real Madrida, Jese Rodriguez, ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove kraljevskog kluba.

Jese se ove sezone nije naigrao, te će najvjerovatnije napustiti Real Madrid. Španski napadač je u prošlosti imao dosta problema sa povredama zbog čega se nije uspio izboriti za veću minutažu na Santiago Bernabeu.

Iako svi vjeruju da je Jese sjajan fudbaler mnoge je iznenadila informacija da će on svoju karijeru nastaviti u redovima Espanyola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jese je na našoj meti. Već smo ostvarili kontakt i nadam se da ćemo uskoro završiti transfer. Pored njega na listi želja Espanyola nalaze se Jose Antonio Reyes, Alvaro Negredo, Fernando Llorente i Giuseppe Rossi", saopštili su iz španskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi