Jese se ipak odlučio za Primeru

Las Palmas dobija novo pojačanje

Jese se ipak odlučio za Primeru

M. Šljivak

Fudbaler PSG-a Jese Rodriguez vratiće se u špansku Primeru.

Iako je engleski Middlesbrough bio jako blizu dovođenja 23-godišnjeg španskog fudbalera, on ipak ne želi u Premiership, već mu je želja povratak u Primeru.

Jese je umjesto Boroa odlučio da prihvati ponudu Las Palmasa, te bi u narednim danima trebao službeno postati član ovog kluba.

Tim s Kanarskih ostrva tako bi u samo nekoliko dana mogao dobiti dva odlična pojačanja, jer je ranije u ovaj klub stigao i hrvatski fudbaler Alen Halilović.

Jese je član PSG-a postao ljetos. Stigao je iz madridskog Reala a 25 miliona eura, ali se u Parizu nije snašao.

Odigrao je svega 14 utakmica za tim s Parka prinčeva i postigao je dva gola.

Kompletnu omladinsku karijeru ovaj fudbaler je proveo u Realu, ali kao i veliki broj drugih igrača, pravu šansu za dokazivanje na Santiago Bernabeuu nikad nije dočekao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije