Ješić u Kuvajtu pet od pet

Bogati vlasnici Al Arabija zadovoljno trljaju ruke

Ješić u Kuvajtu pet od pet

O. Lekić

Nekadašnji trener Sarajeva, srbijanski stručnjak Miodrag Ješić, sjajno se snašao u Kuvajtu gdje je prije mjesec dana preuzeo tamošnji Al Arabi.

Miodrag Ješić, koji sa Sarajevom nije napravio ono što se od njega očekivalo, u Kuvajtu radi dobar posao, a bogati vlasnici kluba zadovoljno trljaju ruke.

Naime, Ješić je sa Al Arabijem upisao pet pobjeda iz isto toliko susreta, a juče je u okviru Princ kupa njegova ekipa s minimalnih 1:0 savladala Al Tadhamon.

Ovom pobjedom Al Arabi je stigao na korak do plasmana u narednu fazu ovog cijenjenog takmičenja u Kuvajtu pošto se nakon šest odigranih kola nalazi na 2. mjestu tabele grupe A sa 15 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi