Jeste li vidjeli kako danas izgledaju autobusi u Rimu?
Foto: EPA

U čast Francesca Tottija

Jeste li vidjeli kako danas izgledaju autobusi u Rimu?

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas na Olimpicu dočekuju Genovu u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serije A.

Posljednja utakmica u sezoni će sigurno biti najviše posebna na sve navijače Rome jer se danas od aktivnog igranja fudbala oprašta njihova najveća legenda Francesco Totti. 

Rim je danas u znaku Francesca Tottija i nije bitno da li ste navijač Rome ili Lazija morate odati čast ovoj fudbalskoj gromadi. Atmosfera u glavnom gradu Italije je fantastiča i s nestrpljenjem se očekuje današnji meč. 

Zanimljivo da je i grad Rim odlučio na zanimljiv način da se zahvali Tottiju na svemu što je dao u svojoj karijeri. Pa tako na ulicama Rima možete vidjeti gradske autobuse s posebnom podrškom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi