Jesu li ovo Chelseajevi dresovi za narednu sezonu?

Krasi ih ime novog sponzora

Jesu li ovo Chelseajevi dresovi za narednu sezonu?

Teme:

Chelsea je jučer ozvaničio drugi najunosniji sponzorski ugovor u historiji Premier lige, a već danas su se internetom proširile slike novih dresova londonskog kluba na kojim će biti ispisano ime novog sponzora.

Dresove će i dalje proizvoditi Adidas ali će Samsungovu reklamu, koja se na dresu Chelseaja nalazi skoro deceniju, zamijeniti logo Yokohame, novog sponzora Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije