Jezive scene u Kupu Srbije: Frimpong ostao bez svijesti
Foto: Screenshot/Youtube

Težak pad fudbalera Crvene zvezde

Jezive scene u Kupu Srbije: Frimpong ostao bez svijesti

Tokom utakmice Kupa Srbije između Crvene zvezde i Dinama iz Vranja viđene su zaista užasne scene, kada je defanzivac beogradske ekipe Abraham Frimpong, na trenutak, ostao bez svijesti.

Crvena zvezda je vodila sa ubjedljivih 5:0 kada je Frimpong, nakon jednog duela sa fudbalerom Dinama nezgodno pao i ostao bez svijesti.

Frimpong je ostao nepomično ležati na terenu, a ubrzo mu je u pomoć pritekao član ljekarskog tima Zvezde. Kada su uvidjeli ozbiljnost siutacije, Frimpongu su u pomoć pritrčali i fudbaleri obje ekipe.

Iako je, u prvi mah, sve izgledalo zaista jezivo, Frimpong se uspio pridići, a on je sa stadiona Rajko Mitić, vozilom hitne pomoći, odvežen kao bi prošao detaljne preglede.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti