Joe Hart se vraća u Englesku, poznato ime novog kluba?
Foto: EPA

Leicester želi golmana Cityja

Joe Hart se vraća u Englesku, poznato ime novog kluba?

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart na kraju ove sezone vratit će se u Manchester City s posudbe iz Torina.

Nakon što je Pep Guardiola stigoa na klupu Manchester Cityja postalo je jasno da za Harta više nema mjesta na Etihadu. Engleski golman je odlučio otići na posudbu u Torino koji ima namjeru da otkupi njegov ugovor, no Hart želi da se vrati u Premiership.

Jasno je da ne želi sjediti na klupi u Cityju, te će ovog ljeta promijeniti sredinu. Engleski mediji prenijeli su danas da je interes za ovog golmana pokazalo nekoliko klubova iz Engleske, no jedan je već kontaktirao čelnike kluba sa Etihada.

Naime, riječ je o Leicesteru koji će na kraju ove sezone vjerovatno ostati bez Kaspera Schemichela. Vrlo moguće je da će se desiti zamjena golmana, jer se Schmeichel nalazi na meti svog bivšeg kluba. Ukoliko Hart prihvati ovu ponudu naredne sezone ćemo ga gledati na golu Lisica, dok će danski golman pravac Etihada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi