Još jedan igrač Manchester Uniteda pauzira zbog povrede

Nove brige za Mourinha

Još jedan igrač Manchester Uniteda pauzira zbog povrede

Štoper Manchester Uniteda Chris Smalling prouzrokovao je nove brige za sve u ovom engleskom klubu nakon što se u javnosti pojavila njegova slika sa zaštitnom protezom na nozi.

Ponovo su se pojavile sumnje u vezi Smallingovog zdravstvenog stanja nakon što je uslikan kako hoda uz pomoć zaštitne proteze.

Pretpostavlja se da se Smalling povrijedio tokom reprezentativne pauze, na treningu ili na meču protiv Njemačke. Za sada se jedino zna da je štoper Uniteda zadobio povredu koljena, dok detalji o težini povrede nisu poznati.

Iako se još ne znaju detalji Smallingove povrede, ova slika može samo dodatno zabrinuti Josea Mourinha.

Manchester United koji je, već sada desetkovan povredama i suspenzijama, u subotu dočekuje West Bromwich Albion. U ekipi Uniteda će zbog povreda nedostajati Phil Jones, Marouane Fellaini i Paul Pogba, dok su Ander Herrera i Zlatan Ibrahimović suspendovani.

Najvjerovatnije je da će, ukoliko se oporavi, u privh 11 nastupiti Wayne Rooney i Michael Carrick.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sudeći po novim informacijama Smalling će preskočiti ovaj susret, pa će ekipa iz Manchestera imati težak zadatak u veoma bitnoj utakmici protiv WBA.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi