Još jedan klub se uključio u borbu za Brozovića

Arsenal i Liverpool dobili konkurenciju

Još jedan klub se uključio u borbu za Brozovića

Fudbaler Intera Marcelo Brozović nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima.

Posljednji tim koji se uključio u borbu za dovođenje hrvatskog reprezentativca je Tottenham, koji je navodno spreman poslati zvaničnu ponudu na adresu milanskog kluba.

Prema pisanju La Repubblice, menadžer Spursa Mauricio Pochettino u Brozoviću vidi fudbalera s kojim bi se naredne sezone mogao uključiti u borbu za šampionsku titulu u Premier ligi, koja im je prošle sezone izmakla za dlaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, za Brozovića su interes prethodno pokazali Arsenal i Liverpool, što je potvrdio i menadžer sjajnog veznog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi