Još jedan šok za Borussiju: Immobile se povrijedio

Napadač povrijeđen

Još jedan šok za Borussiju: Immobile se povrijedio

M. Šljivak

Nakon što su u susretu reprezentacije Njemačke protiv Škotske ostali bez prve zvijezde tima Marca Reusa, ekipa Borussije iz Dortmunda je ostala i bez italijanskog napadača Cire Immobilea.

Sjajni napadač tima iz Dortmunda se povrijedio na utakmIci između Norveške i Italije, a Immobile je zadobio povredu kuka.

Napustio je meč zbog jakih bolova, a ljekar italijanske reprezentacije Enrico Castellaci je potvrdio povredu Immobilea.

"Immobile je povrijedio kuk. Nije mogao da pomakne nogu, ali je nakon nekoliko minuta izgledao mnogo bolje. Vidjećemo koliko će dugo pauzirati", rekao je Castellaci.

Ono što je sigurno je to da će susret Bundeslige protiv Freiburga narednog vikenda Borussija igrati bez Reusa, a najvjerovatnije i bez Immobilea.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.