Još jedna ogromna ponuda Barcelone za Coutinha
Foto: EPA

Nude 130 miliona funti

Još jedna ogromna ponuda Barcelone za Coutinha

M. Šljivak

Barcelona ne odustaje od Philippea Coutinha.

Iako je Liverpool odbio tri ponude katalonskog velikana, rukovodstvo ovog tima nema namjeru da odustane od dovođenja sjajnog Brazilca i poslali su i četvrtu ponudu na Anfield.

Cifra je ponovo povećana i ona iznosi nevjerovatnih 130 miliona funti, te se sada čeka odgovor iz Liverpoola.

Ipak, s obzirom na prethodne ponude koje su glatko odbijene, teško će Redsi pristati da prodaju prvu zvijezdu tima. Izvjesno je da će odbiti 130 miliona funti, što je druga najveća cifra ponuđena za jednog fudbalera.

Podsjetimo, rekordan transfer je ovog ljeta napravio francuski PSG. Oni su Barceloni za Neymara isplatili 222 miliona eura, a u timu s Nou Campa bi Coutinha rado vidjeli kao zamjenu za zvijezdu koja je otišla.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho je u Liverpool došao u januaru 2013. godine za svega 13 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi