Još jedna potvrda ljudskosti Kolarova i Ivanovića

Dokazali svoju ljudsku veličinu na susretu protiv Albanije

Još jedna potvrda ljudskosti Kolarova i Ivanovića

Utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije prekinuta je nakon nereda na terenu u kojima su sudjelovali fudbaleri Albanije i navijači Srbije. 

Sve je počelo nakon što se iznad stadiona Partizana pojavio dron koji je nosio zastavu Velike Albanije. Tokom nereda fudbalere Albanije štitili su fudbaleri Srbije, a najviše su se iskazali Aleksandar Kolarov, Branislav Ivanović i Danko Lazović. 

Danas se na Twitteru pojavila slika na kojoj se vide Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov u svlačionici sa igračima Albanije. Svoju veličinu, onu ljudsku, Kolarov i Ivanović defintivno su dokazali. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.