Još jedna zvijezda dolazi na 'rehabilitaciju' u Nicu?

Lavezzi se vraća u Francusku?

Još jedna zvijezda dolazi na 'rehabilitaciju' u Nicu?

E. Čaušević

Čelnici Nice prethodnih nekoliko sezona odlučili su se da u klub dovode zvijezde koje se nalaze skoro na samom dnu.

Tako je Nica prije dvije godine odlučila angažovati Hatema Ben Arfu koji je najavljivao kraj karijere zbog problema sa povredama. Ipak, nakon fantastične sezone u ovom klubu Ben Arfa je ostvario transfer u aktuelnog prvaka Francuske, PSG.

Ovog ljeta čelnici Nice uradili su sličan potez. Ovaj put doveli su Marija Balotellija kojem su mnogi poručili da je njegova karijera završena. Ipak, nakon odlaska iz Liverpoola italijanski napadač je zaigrao u sjajnoj formi, a sada se bori za povratak u reprezentaciju Italije.

Nica se ispostavila kao mjesto za rehabilitaciju fudbalskih zvijezda. Čini se da je ovim putem odlučio ići i Ezequiel Lavezzi koji trenutno igra u Kini. Argentinac želi da se vrati na vrhunski nivo fudbala, te je izabrao Nicu kao odličnu destinaciju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lavezzi bi trebao doći ove zime na posudbu do kraja sezone, nakon čega bi francuski klu trebao otkupiti njegov ugovor. Podsjećamo, Lavezzi je već igrao u Francuskoj kada je nosio dres PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi