"Još smo daleko od Juvea i Rome, cilj nam je Liga prvaka"

Antonio Candreva, najbolji igrač Lazija poručuje:

"Još smo daleko od Juvea i Rome, cilj nam je Liga prvaka"

Kako sezona odmiče, Lazio pruža sve bolje partije što je rezultiralo velikim skokom na tabeli Serije A. Pobjede u nizu i većim apetitima, pa se od Lazija sada očekuju velike stvari. Ne krije to ni Antonio Candreva, najbolji igrač ovog kluba.

"Scudetto je, ruku na srce, još uvijek predaleko i mislim da nismo u stanju takmičiti se sa Juventusom i Romom za to. U ovom trenutku nam nedostaje nešto da bismo bili u najužem krugu kandidata za šampionski naslov", rekao je Candreva i zaključio:

"Treće mjesto. To je ono što nas interesuje i čemu težimo u ovoj sezoni. Ono nam donosi Ligu prvaka što je naš veliki cilj, a učinit ćemo sve da do nje i dođemo".

Lazio sutra (četvrtak) gostuje u Veroni u okviru devetog kola Serije A. Tim našeg Senada Lulića ima četiri uzastopne pobjede, a po petu kreće pun optimizma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.