Još uvijek bez pobjede: Roux donio bod Lilleu

Krasnodar i Lille ni nakon pet kola u Evropi nemaju trijumf

Još uvijek bez pobjede: Roux donio bod Lilleu

Krasnodar je večeras u okviru petog kola Evropske lige na svom terenu dočekao Lille. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Na prvu pravu priliku čekali smo do 28. minute susreta. Ragnar Sigurdsson je šutirao, a na mjestu je golman gostiju, Enyeama. Sedam minuta kasnije domaći dolaze do vodstva, a strijelac je Ari nakon asistencije Pavela Mamaeva. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 1:0 za Krasnodar. 

Gosti do jednog boda i izjednačenja dolaze u 79. minuti susreta. Florent Balmont je u ulozi asistenta, a mrežu domaćina zatresao je Nolan Roux. Ostalo je do kraja susreta 1:1, a niti jedna ekipa ne zna za trijumf nakon pet odigranih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije