Još uvijek nema dogovora PSG-a i Barce oko Verrattija

Iako Italijan želi u Barcu, PSG ga ne pušta

Još uvijek nema dogovora PSG-a i Barce oko Verrattija

Sportski direktor Barcelone Roberto Fernandez poručio je da klub još uvijek nije postigao dogovor sa PSG-om oko transfera Marca Verrattija.

Verratti je ovog ljeta prva meta Barcelone, a italijanski veznjak također silno želi preći na Camp Nou stadion. Ipak, PSG nema namjeru prodati svog ponajboljeg igrača ovog ljeta i zato otežavaju posao Kataloncima. 

"Verratti je trenutno pod ugovorom sa PSG-om, tako da mogu reći veoma malo o njemu. Ako želite da nešto uradite sa igračem koji je pod ugovorom, onda se prvo morate dogovoriti sa klubom", rekao je Fernandez.

Podsjetimo, Barcelona za Verrattija ima namjeru pouditi čak 100 miliona eura. Italijanski vezista je prošle sezone odigrao 43 meča za PSG, ali mu je izmakla titula u Ligue 1 te u Ligi prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi