"Još uvijek nije stigla prava ponuda za Ivana Perišića"

Sabatini poručio

"Još uvijek nije stigla prava ponuda za Ivana Perišića"

E. Čaušević

Saga oko transfera Ivana Perišića iz Intera u Manchester United još uvijek nije završena.

Engleski mediji su prije nekoliko dana objavili da je ovaj transfer dogovoren, te da će Perišić karijeru nastaviti na Old Traffordu. Navodno, Inter bi trebao zaraditi oko 47 miliona eura, no očito je da od toga još uvijek neće biti ništa.

Direktor Intera, Walter Sabatini, izjavio je danas da prava ponuda za hrvatskog fudbalera na adresu ovog kluba još uvijek nije stigla. On je dodao da je Perišić igrač Intera, te da će tako ostati ukoliko United ne poveća svoju ponudu.

"Prava ponuda za Ivana Perišića još uvijek nije stigla na adresu Intera. Svi znaju šta mi želimo, a to je 55 miliona eura. Sve dok neki klub ne bude spreman da plati toliko Perišić će ostati igrač Intera", rekao je Sabatini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi