Jose: Rezultat od 4:0 je prevelik; Bilić: Ovo je katastrofa
Foto: EPA

Menadžeri Uniteda i West Hama nakon meča

Jose: Rezultat od 4:0 je prevelik; Bilić: Ovo je katastrofa

M. Šljivak

Manchester United je fantastično ušao u novu sezonu Premier lige.

Tim Josea Mourinha je na Old Traffordu razbio West Ham s 4:0, a portugalski stručnjak je nakon meča istakao kako je ova pobjeda vjerovatno prevelika.

Vjeruje da je današnji rival lako mogao da dođe do boljeg rezultata.

"Utakmica je bila jako teška. Smatram da nismo trebali dobiti 4:0, jer su oni imali svoje šanse", rekao je Mourinho, te je dodao:

"Nismo dobro ušli u meč. Ipak, opustili smo se i dobili samopouzdanje. To je riječ koju volim. Činjenica da smo krenuli s pobjedom i da smo prvi nakon jedne utakmice mi ne znači ništa, više me raduje način na koji smo odigrali i nivo samopouzdanja kojeg imamo. To mi mnogo znači", rekao je Mourinho.

S druge strane menadžer West Hama Slaven Bilić je poraz okarakterisao kao katastrofalan.

"Ovo je najgori mogući scenarij koji nam se mogao desiti. Katastrofalan rezultat za nas i teško je bilo šta reći kada izgubite s 4:0. Jednostavno su bili bolji od nas u svim segmentima igre", rekao je Bilić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United naredne sedmice igra na gostovanju kod Swanseaja, dok West Ham čeka Southampton.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi