Jovetić: Bili smo mnogo bolji od Leicestera

Crnogorac nakon sinoćnjeg meča

Jovetić: Bili smo mnogo bolji od Leicestera

Fudbaleri Seville porazili su sinoić na domaćem terenu Leicester sa 2:1 u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Fudbaler Seville Stevan Jovetić smatra da je njegova ekipa mogla ostvariti i uvjerljiviju pobjedu jer su, kako kaže, bolji tim od Leicestera.

"Oni su dobar tim i u Ligi šampiona igraju veoma dobro. Danas smo mi igrali mnogo bolje nego oni. Imali smo mnogo prilika i trebali smo steći veću prednost. Za njih je veoma važan taj pogodak kojeg su postigli pred kraj meča. Znamo da ne bi bilo gotovo i da je ostalo 2:0, tako da se nećemo pripremati ništa drugačije", rekao je Jovetić.

Podsjetimo da se revanš meč između ovih ekipa igra 14. marta na King Power stadionu u Leicesteru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi