Jovetić i 75 miliona funti za Pogbu
Foto: EPA

Ponuda Cityja

Jovetić i 75 miliona funti za Pogbu

M. Šljivak

Manchester City spreman je ponuditi Juventusu napadača Stevana Jovetića i 75 miliona funti za francuskog veznjaka Paula Pogbu.

Veliki je interes bogatih evropskih klubova za sjajnog Francuza. Za njegove usluge su interes pokazala oba tima iz Manchestera, City i United, te Real Madrid i PSG.

Cijena koju je postavio Juventus iznosi 100 miliona eura, što je cifra koju samo ovi timovi i mogu platiti.

Međutim, Građani imaju nešto drugačiju ideju. Navodno, ponudiće Staroj dami crnogorskog napadača Stevana Jovetića i 75 miliona funti za Pogbu, te se nadaju da će ova ponuda biti prihvaćena.

Jovetić se odavno spominje kao potencijalno pojačanje Juventusa, a bio je na korak do dolaska u Torinu prije nego što je potpisao za City.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije